SZC logo

Veszprémi Szakképzési Centrum

OM kód: 203066 | 8400 Ajka, Kandó Kálmán ltp.4.

Intézmény logo

Veszprémi Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokIdeiglenes felvételi rangsor_2024/2025KRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Köszöntöm Önt, kedves Látogató!

Kérem, engedje meg, hogy gondolatban elkalauzoljam a
Veszprémi SZC Szent-Györgyi Albert Techikum és Kollégiumának falai közé, és bemutassam intézményünket!

Széles képzéskínálatunknak, gyermekközpontú működésünknek köszönhetően a vármegye egész területéről érkező tanulóink technikumi és szakközépiskolai képzéskínálatunkból választhatnak szociális, egészségügy, informatika, rendészet, gépészet, vendéglátás és élelmiszeripar területeken.

A térség munkaerő-piaci igényeinek megfelelően – a szakképzési feladatok mellett – részt vállalunk az érettségire való felkészítésben, továbbá a felnőttoktatásban is.

Biztosítjuk tanulóink számára a toleráns, empatikus légkört, a kulturált, esztétikus környezetet, az interaktív ismeretszerzés lehetőségét, a színvonalas műhelymunkákat, a megmérettetést különféle szakmai versenyeken, a szabadidő hasznos eltöltésének feltételeit (sport, képességfejlesztő szakkörök, felzárkóztatás, tehetséggondozás), a kollégiumi ellátást, a diákétkeztetést.

A gyermekek érdekében rendszeresek a konzultációk a kollégiumi nevelők és a szaktanárok között. Szorosan együttműködünk a szülőkkel, figyelembe vesszük az egyedi kéréseket, szükség esetén naponta tájékoztatunk vagy tájékozódunk. Folyamatosan ellenőrizzük a tanulmányi eredményeket, beavatkozunk, intézkedünk a tanulók eredményes továbbhaladása érdekében.

Célunk, hogy segítsük a diákjainkat a mindennapi tevékenységeik mellett abban, hogy elegendő energiát, inspirációt kapjanak az élet kihívásaihoz, kritikus, értő, gondolkodó, egészséges és boldog emberekké váljanak.

BemutatkozásBemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Veszprémi Szakképzési Centrum


Veszprémi Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium

8400 Ajka, Kandó Kálmán ltp.4.

Telefon: +3670 6652715

E-mail: titkarsag@szgyatechnikum.hu

OM azonosító: 203066


2024Veszprémi Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium